ONLINE RADIONICA

Besplatna radionica face yoge: Pripremi lice za ljeto

Kako održavati tonus lica i nježno masirati kožu kako bi ostala osvježena i nahranjena tijekom toplih ljetnih mjeseci

Pozivam vas da mi se pridružite na novoj Face yoga by Ivana besplatnoj radionici: Pripremi lice za ljeto!

Zašto sada?

Zato što polako iz proljeća prelazimo u ljeto pa ćemo kroz sat vremena proći osnovne karakteristike ovog razdoblja, što nam ono znači za lice, a nakon toga ćemo odvježbati i izmasirati se za puni dojam.

U praktičnom dijelu radionice, kroz deset jednostavnih vježbica, pokazat ćemo vam kako održavati tonus lica i nježno masirati kožu kako bi ostala osvježena i nahranjena tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Zašto besplatna radionica?

Zato što vam želimo pokazati kako izgleda vježbati i masirati se našim metodama, i kako su dobri rezultati!

Svjesni smo da face yoga može zvučati apstraktno, zato vas pozivamo da probate! Sigurni smo da ćete se zaljubiti, baš kao i svi mi!!

Radionica će se održati u četvrtak, 23.5. od 19.30 sati. Svim prijavljenima poslat ćemo link za priključivanje Zoomu na dan radionice, kao i snimku koja će vam ostati dostupna nekoliko dana.

Rezervirajte svoje mjesto i pripremite svoje lice za ljeto na najbolji način!

Prijave traju do srijede 22.5.2024. do 19h.

VAŽNO: Ako ste novi pretplatnik, provjerite svoj e-mail sandučić nakon prijave na radionicu kako biste potvrdili svoju e-mail adresu!

Prijavite se ovdje:

Vaše pohvale:

Valentina
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Obožavam vaše gua sha rutine! Top!

prije 4 tjedna
Kristina Ana Šprljan
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana i Trešnja sa svojim detaljnim objašnjenjima i stručnim znanjem, učinile su svaku snimku iznimno zanimljivom i edukativnom. Upute su jasne i lako pratljive, što mi je omogućilo da bez problema usvojim različite tehnike i pravilno ih primijenim. Osjećaj nakon svake vježbe je fenomenalan - lice mi je bilo osvježeno, a mišići opušteni. Jedan od aspekata koji mi se posebno svidio jest prilagođavanje tempa vježbanja. Fleksibilnost korištenja snimki mi je izuzetno bitno jer mi je omogućilo da vježbam prema vlastitom rasporedu i da kombiniram razne vježbe i masaže po svojim potrebama i željama. Najznačajniji utjecaj bio je vidljiv na elastičnosti i tonusu moje kože. Nakon mjesec dana, ne samo da se smanjila vidljivost bora, već je i cijelo moje lice izgledalo zdravije i vedrije. Osjećam se kao da sam ne samo naučila kako brinuti o svojoj koži na prirodan način, već sam i stekla novo samopouzdanje. Za sve koji traže prirodnu alternativu za njegu lica, a ujedno žele raditi na svojoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, mjesečni ciklusi su savršen izbor. Hvala cijelom timu na izuzetnom iskustvu koje je nadmašilo sva moja očekivanja!

prije 4 tjedna
Andelka S.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već duže vrijeme pratim vaše savjete i vježbe. Pojašnjenja kako pravilno izvoditi pokret,vježbu i masažu su doista odlični tako da mi nije teško pratiti. Jako sam zadovoljna,hvala vam!

prije 2 mjeseca
Kristina P.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Predivan ciklus... Fantasticna ideja raditi sa određenim meridijanima i pripadajućim temama kroz cijeli mjesec. Zahvalna sam (a i moje lice) sto sam iz dana u dana razvijala naviku davanja sebi na jedan drugaciji nacin. Sada se navika razvila u mali ritual koji me veseli.
Ivana i Trešnja daju usputno tokom vježbi lijepe inspiracije koje mozemo ponijeti sa sobom u dan i kontemplirati o njima, pustiti da djeluju.
Također mi se sviđa raznolikost videa, koju mozemo individualno prilagoditi ovisno o situaciji (npr. ujutro prije posla kraća gua sha, navečer malo duža masaža...).
Hvala vam, drage Face-Yogine!

prije 2 mjeseca
Natalija Tešija
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Odlične vježbe, uživam.

prije 2 mjeseca
Anoniman
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 2 mjeseca
Danijela
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Super vježbice, odlična snimka i pojašnjenja! U kratkom vremenu se dolazi do vidljivih rezultata, ljepše i mekše kože. Oduševljeno nastavljam vježbati!

prije 2 mjeseca
Danijela
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Sjajan materijal, odlična snimka i pojašnjenja! U kratkom vremenu se dolazi do vidljivih rezultata, ljepše i mekše kože. Oduševljeno nastavljam vježbati!

prije 2 mjeseca
Lidija Marković
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Izuzetno sam zadovoljna svojim gua sha kamenom - kvalitetan je i ugodan za korištenje.

prije 3 mjeseca
Natalija Tesija
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Odlične vježbe

prije 3 mjeseca
Košarica
Prijavite se

Nemate račun?