Njega lica

U našoj web trgovini želimo vam ponuditi proizvode koje i sami koristimo, proizvode provjerene kvalitete koji djeluju i čine vaše face yoga trenutke  još posebnijima. Užurbana svakodnevica ponekad nam ne ostavlja dosta prostora i vremena za SPA rituale, no uz pomoć naših tehnika i proizvoda možete ih organizirati u svome domu.

Zašto upravo ovi proizvodi?

Prvi od svih proizvoda kojim smo se počeli koristiti bio je roler od žada. Ovaj elegantni alat učinit će prekrasne stvari za naše lice, jednostavan je za korištenje, a najbolje djeluje za smanjenje otečenosti lica, limfnu drenažu i pospješivanje upijanja preparata.

U setu s rolerom, stiže i kraljica alata za lice, gua sha. Ovaj prekrasan dodatak njezi lica dolazi nam iz Kine, a s njime i sva mudrost tradicionalne kineske medicine koja veliki naglasak stavlja na očuvanje i racionalno korištenje vlastite životne energije. Gua sha odmiče sve blokade koje nastaju na našem licu, konturira lice te ga učvršćuje pojačavajući mirkocirkulaciju za čak 400%.

Kada pričamo o eleganciji, jedan od najelegantnijih članova naše ponude svakako je zlatni dermaroler. Zlatni dermaroler svojim laganim “ubodima” stimulira i jača našu kožu, pospješuje upijanje preparata i pojačava tonus kože potičući izgradnju kolagena. 

Čašice za cupping iz naše ponude vrhunske su kvalitete, izrađene od silikona i prilagođene za lako korištenje. Pospješuju iscjeljivanje kože, opuštaju fascije, rade blagi piling kože i opuštaju pretjeranu napetost mišića. 

A ukoliko želite alat koji radi za vas čak i dok spavate, tu su trakice za lice, kineziotaping prilagođen osjetljivoj koži lica. 

Brendovi

Surađujemo s vrhunskim brendovima: Konprocare Health Solutions, Rea tape, Bella Bambi.

Što ćemo još dodati u svoju ponudu?

Čitavo vrijeme testiramo nove proizvode i razmišljamo o tome čime bismo još mogli obogatiti svoju ponudu. Pri tome naravno volimo čuti i vaše mišljenje. Slobodno nam pišite o svojim željama.