Kako prakticirati Face yoga by Ivana metodu?

U prakticiranju face yoge možemo koristiti više pristupa, no svima je zajedničko to da je za ovu metodu vrlo važno u potpunosti je prilagoditi sebi, kako bismo u njoj maksimalno i uživali. Kako biste mogli odabrati pristup koji vam odgovara u vježbanju Face yoga by Ivana metoda nudi nekoliko mogućnosti:

Mjesečni ciklusi vježbanja

Mjesečni ciklus vježbanja sastoji se od 8 susreta na Zoomu. Susreti traju po 30 minuta, a prilagođeni su dijelu godine u kojem se nalazimo, godišnjem dobu i temi mjeseca. Bez obzira na to, svaki susret sadržava vježbe čitavog lica, kao i masaže za opuštanje na kraju.  Ciklusi su prilagođeni svima, a ukoliko vam termini Zoomova ne odgovaraju, ne brinite - uvijek šaljemo snimke

Ovaj način vježbanja preporučamo svima, od početnika koji će na ovaj način upoznati ovu tehniku i svaki put otkrivati nove vježbe i pokrete, preko onih kojima treba podrška i energija grupe pa do onih koji su već iskusni, ali se žele dodatno inspirirati.

Mini izazov

U našoj ponudi imamo preko 20 Mini izazova. Mini izazovi su već snimljeni materijali za 7 dana uzastopnog prakticiranja face yoge. Kupovinom mini izazova dobivate videe u trajanju od 15 ili 20 minuta i možete ih prakticirati kad god vam to odgovara. Preporučamo vam da ih prakticirate 7 dana u nizu ili da se njima dodatno inspirirate za dvoje dnevne rutine. 

Svaki izazov posvećen je određenoj temi, a njih birajte prema stanju svoga lica i vlastitim željama. 

Izrada osobnog plana

Ukoliko želite vježbati prema individualiziranom planu vježbanja, izrada osobnog plana je opcija za vas. Osobni  plan se izrađuje kroz 2 susreta uživo ili putem Zoom platforme. Pri prvom susretu ispunjavamo Face yoga by Ivana upitnik za izradu osobnog plana, a na drugom susretu prolazimo kroz osobni plan. Nakon dogovorenog vremenskog perioda provjeravamo rezultate i prema potrebi dodajemo osobnom planu nove vježbe i rutine. 

Radionice

Radionice i edukacije održavaju se više puta godišnje. 

Na radionicama uživamo u čarima druženja uživo.  Pretplatite se na naš newsletter kako biste sve obavijesti dobibli na vrijeme. 

 

Dodatni sadržaji

Naše lice i njegov izgled ne možemo odvojiti od našeg sveukupnog stanja i statusa, pa vam kontinuirano nudimo različite dodatke za njegu i male trenutke uživanja. 

Što naši kupci misle o Face yoga by Ivana proizvodima

Zrinka Vuković
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 3 tjedna
Zrinka Vuković
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već dvije godine vježbam s Ivanom i to jako volim
U novoj sezoni ima jako puno mogućnosti da svaki dan posvetim sebi i svojem licu barem desetak minuta, a kada sam stvorila svoje rituale, svaki dan za sebe imam i više od sata.
U novom ciklusu za studeni osvojile su me jutarnja i večernja masaža s Trešnjom. Na neki poseban način osjećam da sam nježnija prema sebi radeći te masaže.
Hvala vam Ivana i Trešnja na divnim vježbama, masažama, gua sha ritualima, relaksacijama i meditacijama koje nas prate kroz cijeli mjesec.
Zrinka

prije 3 tjedna
Anoniman
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Preporučam! 🙂

prije 3 tjedna
Silvana
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Veliko hvala predivnoj Ivani , koja neumorno , nadasve maštovito , a nemam riječi koliko vidljivo djeluje na naše lice sa svojim kreacijom svakog novog mjesečnog ciklusa…
A, za ciklus listopad veliko hvala Ivani i Trešnji obje divne i kreativne, osmislile su ovoj divan ciklus , koji pokrije sve djelove lica, a posebno sam oduševljena, pokretanjem energije otpuštanja, kombinacijom drenaže i akupresure odredenih točaka…
Najveće hvala objema…
Divne ste…

prije 1 mjesec
Nevena Jonovska
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Kupovina preko web shopa je sigurna, jednostavna i jeftjnija ako placate iz inostranstva. Meni je osobno drago da mogu uciti uz programe brenda faceyoga by Ivana on line i uzivam u svaku novu lekciju i satove face yoge. Ako zelite da ucinite nesto dobro za sebe u pravim ste rukama i preporucujem da se prepustite kupovini.

prije 1 mjesec