Kako prakticirati Face yoga by Ivana metodu?

U prakticiranju face yoge možemo koristiti više pristupa, no svima je zajedničko to da je za ovu metodu vrlo važno u potpunosti je prilagoditi sebi, kako bismo u njoj maksimalno i uživali. Kako biste mogli odabrati pristup koji vam odgovara u vježbanju Face yoga by Ivana metoda nudi nekoliko mogućnosti:

Mjesečni ciklusi vježbanja

Mjesečni ciklus vježbanja sastoji se od 8 susreta na Zoomu. Susreti traju po 30 minuta, a prilagođeni su dijelu godine u kojem se nalazimo, godišnjem dobu i temi mjeseca. Bez obzira na to, svaki susret sadržava vježbe čitavog lica, kao i masaže za opuštanje na kraju.  Ciklusi su prilagođeni svima, a ukoliko vam termini Zoomova ne odgovaraju, ne brinite - uvijek šaljemo snimke

Ovaj način vježbanja preporučamo svima, od početnika koji će na ovaj način upoznati ovu tehniku i svaki put otkrivati nove vježbe i pokrete, preko onih kojima treba podrška i energija grupe pa do onih koji su već iskusni, ali se žele dodatno inspirirati.

Mini izazov

U našoj ponudi imamo preko 20 Mini izazova. Mini izazovi su već snimljeni materijali za 7 dana uzastopnog prakticiranja face yoge. Kupovinom mini izazova dobivate videe u trajanju od 15 ili 20 minuta i možete ih prakticirati kad god vam to odgovara. Preporučamo vam da ih prakticirate 7 dana u nizu ili da se njima dodatno inspirirate za dvoje dnevne rutine. 

Svaki izazov posvećen je određenoj temi, a njih birajte prema stanju svoga lica i vlastitim željama. 

Izrada osobnog plana

Ukoliko želite vježbati prema individualiziranom planu vježbanja, izrada osobnog plana je opcija za vas. Osobni  plan se izrađuje kroz 2 susreta uživo ili putem Zoom platforme. Pri prvom susretu ispunjavamo Face yoga by Ivana upitnik za izradu osobnog plana, a na drugom susretu prolazimo kroz osobni plan. Nakon dogovorenog vremenskog perioda provjeravamo rezultate i prema potrebi dodajemo osobnom planu nove vježbe i rutine. 

Radionice

Radionice i edukacije održavaju se više puta godišnje. 

Na radionicama uživamo u čarima druženja uživo.  Pretplatite se na naš newsletter kako biste sve obavijesti dobibli na vrijeme. 

 

Dodatni sadržaji

Naše lice i njegov izgled ne možemo odvojiti od našeg sveukupnog stanja i statusa, pa vam kontinuirano nudimo različite dodatke za njegu i male trenutke uživanja. 

Što naši kupci misle o Face yoga by Ivana proizvodima

Jasminka B.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana je odlična voditeljica, ima divan pristup, smirujću energiju i svaki novi ciklus vježbica odradi s mnogo ljubavi i znanja, što se naravno osjeti. Uz nju sam zavoljela face yogu koju redovno prakticiram unazad devet mjeseci. Rezultati su više nego dobri! Topla preporuka svima koji preferiraju prirodan pristup u njezi svog lica, a ujedno i cijelog tijela! Face yoga je zapravo čista uživancija!

prije 1 tjedan
Sandra B.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već dva mjeseca uživam u Face yogi i veselim se jutarnjim druženjima subotom uživo te snimkama koje koristim u tjednu. Proizvodi Soultree i guašica koje koristim samo su nadopuna susretima nakon koji se osjećam energiziranije i bolje volje;) Zaista sam zavoljela Face yogu! Hvala ti Ivana;)

prije 2 tjedna
Vlatka
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Draga Ivana se druži sa mnom već dulje vrijeme.Često smo bile zajedno iz jutarnju kavu , njene su masaže odlične za aktivaciju mišića i razbuđivanje uma, jutarnji osmjeh .Ritual.Ocjena?5.

prije 2 tjedna
Tea
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Vježbam Face yogu online s Ivanom već 3mjeseca i definitivno uživam, a i polako vidim rezultate

prije 2 tjedna
Pamela P.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Uzivam u svim yoga face vjezbama koje sam probala u ovih nekoliko mjeseci i veselim se svemu novome sto dolazi! Koristim i gua sha i ulje za lice iz vaseg shopa i sve je savrseno! Imate divan pristup, smiren,nenametljiv, jednostavan, a prepun znanja i vrijednih umijeca! Postali ste sastavni dio mog zivota i zahvalna sam sto smo se pronasle!!!!!

prije 2 mjeseca