Kako prakticirati Face yoga by Ivana metodu?

U prakticiranju face yoge možemo koristiti više pristupa, no svima je zajedničko to da je za ovu metodu vrlo važno u potpunosti je prilagoditi sebi, kako bismo u njoj maksimalno i uživali. Kako biste mogli odabrati pristup koji vam odgovara u vježbanju Face yoga by Ivana metoda nudi nekoliko mogućnosti:

Mjesečni ciklus 3+1

Ciklus 3+1 traje 4 tjedna. Kroz prva 3 tjedna vježbamo online 2 puta tjedno. Možete odabrati hoćete li vježbati uživo ili putem snimke koja vam nakon termina uživo stiže na mail. Termini vježbanja su ponedjeljak i četvrtak od 19.30 - 20.00. Nakon 3 tjedna vježbanja na ovakav način, u 4. tjednu vježbamo svaki dan po 15 minuta. Ovakav tjedan zovemo MINI IZAZOV. Svakodnevno na mail dobivate link koji vas vodi do vaše dnevne rutine.

Mini izazov

Ukoliko već imate svoje rutine njege lica, možete se odlučiti za mjesečne Mini izazove. To znači vježbati 7 dana u nizu po 15 minuta dnevno kako bismo postigli aktivaciju mišića i realan, vidljiv rezultat. Nakon ovih 7 dana nastavljate s održavanjem lica na svoj način. Mini izazovi odvijaju se jednom mjesečno, dio su mjesečnog ciklusa 3+1, ali ih možete slijediti i zasebno. S obzirom na to da su dio mjesečnog ciklusa, svaki mini izazov prati temu ciklusa i prilagođen je aktualnim potrebama. 

Izrada osobnog plana

Ukoliko želite vježbati prema individualiziranom planu vježbanja, izrada osobnog plana je opcija za vas. Osobni  plan se izrađuje kroz 2 susreta uživo ili putem Zoom platforme. Pri prvom susretu ispunjavamo Face yoga by Ivana upitnik za izradu osobnog plana, a na drugom susretu prolazimo kroz osobni plan. Nakon dogovorenog vremenskog perioda provjerevamo rezultate i prema potrebi dodajemo osobnom planu nove vježbe i rutine. 

Radionice

Radionice i edukacije održavaju se više puta godišnje. Od radionica izdvajamo:
1. Radionica face yoga za gornji dio lica
2. Radionica face yoga za donji dio lica
3. Gua sha - nadopunama rutina za njegu lica za svaku ženu
4.
Akupresura lica - drevna tehnika magičnih rezultata

Više o nadolazećim i prošlim radionicama pročitajte u najavama. 

Dodatni sadržaji

Putem našeg web shopa možete kupiti i vođene meditacije i relaksacije, kao i satove yoge za čitavo tijelo različitih trajanja, koji se odlično nadopunjavaju s praksom face yoge.