Kako prakticirati Face yoga by Ivana metodu? Što vam nudimo?

U prakticiranju face yoge možemo koristiti više pristupa, no svima je zajedničko to da je za ovu metodu vrlo važno u potpunosti je prilagoditi sebi, kako bismo u njoj maksimalno i uživali. Kako biste mogli odabrati pristup koji vam odgovara u vježbanju Face yoga by Ivana metoda nudi nekoliko mogućnosti:

1. Mjesečne cikluse vježbanja

Mjesečni ciklusi vježbanja sastoje se od snimljenih video materijala koji vam po kupovini stižu na mail. Kada poželite vježbati, samo slijedite jedan od ponuđenih linkova, u skladu s količinom vremena kojom raspolažete.  Mjesečni ciklusi potpuno su prilagođeni trenutnom godišnjem dobu i slijede prirodne cikluse. 

Video materijale čini različit broj videa različitih trajanja, a oni uključuju:

  • masaže različitog trajanja - s gua sha kamenom ili bez
  • vježbe različitog trajanja i intenziteta
  • meditacije za opuštanje - jer to je ključ 

Osim ovih videa, u svakom se mjesecu sastajemo i nekoliko puta na Zoomu, vježbamo i radimo masaže lica, a te vam snimke naravno šaljemo.

Ovi paketi daju vam čitav vodič u tajne lice i cijeli set onoga što vam za dobar izgled lica treba, a s nama uvijek možete komunicirati oko svega što vas dodatno zanima. 

2. Ciljani paketiza određene dijelove lica

U našoj ponudi imamo preko 20 Ciljanih paketa. Ciljani paketi su već snimljeni materijali za 7 dana uzastopnog prakticiranja face yoge. Kupovinom ovih paketa dobivate videe u trajanju od 15 ili 20 minuta i možete ih prakticirati kad god vam to odgovara. Preporučamo vam da ih prakticirate 7 dana u nizu ili da se njima dodatno inspirirate za dvoje dnevne rutine. 

Svaki izazov posvećen je određenoj temi, a njih birajte prema stanju svoga lica i vlastitim željama. Podijeljeni su u kategorije i ciljaju na određene dijelove lica: obraze, čelo, oči, gornji ili donji dio lica, liniju čeljusti i slično. 

Izrada osobnog plana

Ukoliko želite vježbati prema individualiziranom planu vježbanja, izrada osobnog plana je opcija za vas. Osobni  plan se izrađuje kroz 2 susreta uživo ili putem Zoom platforme. Pri prvom susretu ispunjavamo Face yoga by Ivana upitnik za izradu osobnog plana, a na drugom susretu prolazimo kroz osobni plan. Nakon dogovorenog vremenskog perioda provjeravamo rezultate i prema potrebi dodajemo osobnom planu nove vježbe i rutine. 

Radionice - uživo i online

Radionice i edukacije održavaju se više puta godišnje. 

Na radionicama uživamo u čarima druženja uživo.  Pretplatite se na naš newsletter kako biste sve obavijesti dobili na vrijeme.

Edukacija - Otkrij tajne svog lica - uživo i online

Edukacija je osmišljena kao potpuni pogled na vaše lice iz različitih kuteva te okuplja tim yoga učitelja, kozmetičara, nutricionista i liječnika-akupunktuloroga.

namijenjena je svima koji se zanimaju za lice, bilo iz osobnih ili profesionalnih razloga. Više o edukaciji pročitajte OVDJE.

Dodatni sadržaji

Naše lice i njegov izgled ne možemo odvojiti od našeg sveukupnog stanja i statusa, pa vam kontinuirano nudimo različite dodatke za njegu i male trenutke uživanja. 

Što naši kupci misle o Face yoga by Ivana proizvodima

Valentina
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Obožavam vaše gua sha rutine! Top!

prije 4 tjedna
Kristina Ana Šprljan
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana i Trešnja sa svojim detaljnim objašnjenjima i stručnim znanjem, učinile su svaku snimku iznimno zanimljivom i edukativnom. Upute su jasne i lako pratljive, što mi je omogućilo da bez problema usvojim različite tehnike i pravilno ih primijenim. Osjećaj nakon svake vježbe je fenomenalan - lice mi je bilo osvježeno, a mišići opušteni. Jedan od aspekata koji mi se posebno svidio jest prilagođavanje tempa vježbanja. Fleksibilnost korištenja snimki mi je izuzetno bitno jer mi je omogućilo da vježbam prema vlastitom rasporedu i da kombiniram razne vježbe i masaže po svojim potrebama i željama. Najznačajniji utjecaj bio je vidljiv na elastičnosti i tonusu moje kože. Nakon mjesec dana, ne samo da se smanjila vidljivost bora, već je i cijelo moje lice izgledalo zdravije i vedrije. Osjećam se kao da sam ne samo naučila kako brinuti o svojoj koži na prirodan način, već sam i stekla novo samopouzdanje. Za sve koji traže prirodnu alternativu za njegu lica, a ujedno žele raditi na svojoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, mjesečni ciklusi su savršen izbor. Hvala cijelom timu na izuzetnom iskustvu koje je nadmašilo sva moja očekivanja!

prije 4 tjedna
Andelka S.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već duže vrijeme pratim vaše savjete i vježbe. Pojašnjenja kako pravilno izvoditi pokret,vježbu i masažu su doista odlični tako da mi nije teško pratiti. Jako sam zadovoljna,hvala vam!

prije 2 mjeseca
Kristina P.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Predivan ciklus... Fantasticna ideja raditi sa određenim meridijanima i pripadajućim temama kroz cijeli mjesec. Zahvalna sam (a i moje lice) sto sam iz dana u dana razvijala naviku davanja sebi na jedan drugaciji nacin. Sada se navika razvila u mali ritual koji me veseli.
Ivana i Trešnja daju usputno tokom vježbi lijepe inspiracije koje mozemo ponijeti sa sobom u dan i kontemplirati o njima, pustiti da djeluju.
Također mi se sviđa raznolikost videa, koju mozemo individualno prilagoditi ovisno o situaciji (npr. ujutro prije posla kraća gua sha, navečer malo duža masaža...).
Hvala vam, drage Face-Yogine!

prije 2 mjeseca
Natalija Tešija
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Odlične vježbe, uživam.

prije 2 mjeseca