Najčešće postavljana pitanja

Koliko često treba vježbati lice?

Učestalost vježbanja je individualna stvar. Preporučam vježbati nekoliko puta tjedno, svakako ostaviti barem 2 dana za odmor mišića. Masaže i akupresure možemo koristiti svakodnevno i važno je postići idealan omjer i balans ovih tehnika. Također, treba ocijeniti u kakvom je stanju lice te krenuti od onoga što je prioritet, a vježbati čitavo lice. 

Djeluje li vježbanje lica uistinu?

Vježbanje lica, odnosno mišića lica djeluje, baš kao što djeluje vježbanje bilo kojeg drugog mišića u tijelu. S godinama mišići i koža gube tonus, no dosljednim i kvalitetnim vježbanjem i ostalim tretmanima poput masaže i akupresure možemo postići odlične rezultate. Osim onih oku vidljivih, vježbanje lica dokazano podiže raspoloženje i opušta nas, što je također jedan vrijedan, dokazan rezultat. Rezultati koji ostaju ne nastaju preko noći, ali se svaka dosljednost i predanost uvijek isplati. 

Jesam li prestar/a da počnem s vježbanjem?

Nikad nije ni prerano ni prekasno da se započne s brigom o sebi i svome tijelu. U svako životno doba tijelo i lice će nam sa zahvalnošću odgovoriti na sve što za njih učinimo, a pozitivne promjene bit će vidljive na svakom licu. Osim estetskih učinaka, osjećamo se bolje, a raspoloženje nam raste. Odvajati vrijeme za sebe i njega na svim nivoima naš je prioritet

Trebam li koristiti i ostale programe (yoga, meditacija, disanje)?

Ne, face yoga može funkcionirati odvojeno, no ovdje vam želimo ponuditi sve što znamo na jednom mjestu, kako bi vam bilo lakše dostupno. Sve što smo dodali pod dodatne tehnike odlično se slaže s face yogom i pospješit će vježbanje lica. Ono što je važno je da lice promatramo kao cjelinu s ostatkom našeg tijela, u svakodnevnom životu. 

Koji je benefit dodatnih alata za njegu lica?

Dodatni alati za njegu spoj su modernih tehnoloških dostignuća i tradicionalnih tehnika njegovanja lica i tijela. Njihovim korištenjem možemo pojačati i naglasiti efekte koje želimo postići prakticiranjem face yoge i priuštiti sami sebi pravi SPA moment u vlastitom domu.

Dunja Piperkovic
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 3 tjedna
Dunja Piperkovic
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 3 tjedna
Jasmina Lakota
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Odlicno koncipirano, a Ivana osvaja svojom jednostavnošću i pozitivom

prije 3 tjedna
Jasmina Lakota
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana je odlična u svemu što radi, vježbe su učinkovite i rezultati su vidljivi

prije 3 tjedna
Vendi
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 2 mjeseca