SAZNAJTE VIŠE

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko često treba vježbati lice?

Učestalost vježbanja je individualna stvar. Preporučam vježbati nekoliko puta tjedno, svakako ostaviti barem 2 dana za odmor mišića. Masaže i akupresure možemo koristiti svakodnevno i važno je postići idealan omjer i balans ovih tehnika. Također, treba ocijeniti u kakvom je stanju lice te krenuti od onoga što je prioritet, a vježbati čitavo lice. 

Djeluje li vježbanje lica uistinu?

Vježbanje lica, odnosno mišića lica djeluje, baš kao što djeluje vježbanje bilo kojeg drugog mišića u tijelu. S godinama mišići i koža gube tonus, no dosljednim i kvalitetnim vježbanjem i ostalim tretmanima poput masaže i akupresure možemo postići odlične rezultate. Osim onih oku vidljivih, vježbanje lica dokazano podiže raspoloženje i opušta nas, što je također jedan vrijedan, dokazan rezultat. Rezultati koji ostaju ne nastaju preko noći, ali se svaka dosljednost i predanost uvijek isplati. 

Jesam li prestar/a da počnem s vježbanjem?

Nikad nije ni prerano ni prekasno da započne s brigom o sebi i svome tijelu. U svako životno doba tijelo i lice će nam sa zahvalnošću odgovoriti na sve što za njih učinimo, a pozitivne promjene bit će vidljive na svakom licu. Osim estetskih učinaka, osjećamo se bolje, a raspoloženje nam raste. Odvajati vrijeme za sebe i njega na svim nivoima naš je prioritet

Trebam li koristiti i ostale programe (yoga, meditacija, disanje)?

Ne, face yoga može funkcionirati odvojeno, no ovdje vam želimo ponuditi sve što znamo na jednom mjestu, kako bi vam bilo lakše dostupno. Sve što smo dodali pod dodatne tehnike odlično se slaže s face yogom i pospješit će vježbanje lica. Ono što je važno je da lice promatramo kao cjelinu s ostatkom našeg tijela, u svakodnevnom životu. 

Koji je benefit dodatnih alata za njegu lica?

Dodatni alati za njegu spoj su modernih tehnoloških dostignuća i tradicionalnih tehnika njegovanja lica i tijela. Njihovim korištenjem možemo pojačati i naglasiti efekte koje želimo postići prakticiranjem face yoge i priuštiti sami sebi pravi SPA moment u vlastitom domu

KONTAKTIRAJTE NAS

POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

RECENZIJE

ŠTO NAŠI KUPCI MISLE O FACE YOGA BY IVANA PROIZVODIMA

Jasminka B.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana je odlična voditeljica, ima divan pristup, smirujću energiju i svaki novi ciklus vježbica odradi s mnogo ljubavi i znanja, što se naravno osjeti. Uz nju sam zavoljela face yogu koju redovno prakticiram unazad devet mjeseci. Rezultati su više nego dobri! Topla preporuka svima koji preferiraju prirodan pristup u njezi svog lica, a ujedno i cijelog tijela! Face yoga je zapravo čista uživancija!

prije 1 tjedan
Sandra B.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već dva mjeseca uživam u Face yogi i veselim se jutarnjim druženjima subotom uživo te snimkama koje koristim u tjednu. Proizvodi Soultree i guašica koje koristim samo su nadopuna susretima nakon koji se osjećam energiziranije i bolje volje;) Zaista sam zavoljela Face yogu! Hvala ti Ivana;)

prije 2 tjedna
Vlatka
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Draga Ivana se druži sa mnom već dulje vrijeme.Često smo bile zajedno iz jutarnju kavu , njene su masaže odlične za aktivaciju mišića i razbuđivanje uma, jutarnji osmjeh .Ritual.Ocjena?5.

prije 2 tjedna
Tea
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Vježbam Face yogu online s Ivanom već 3mjeseca i definitivno uživam, a i polako vidim rezultate

prije 2 tjedna
Pamela P.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Uzivam u svim yoga face vjezbama koje sam probala u ovih nekoliko mjeseci i veselim se svemu novome sto dolazi! Koristim i gua sha i ulje za lice iz vaseg shopa i sve je savrseno! Imate divan pristup, smiren,nenametljiv, jednostavan, a prepun znanja i vrijednih umijeca! Postali ste sastavni dio mog zivota i zahvalna sam sto smo se pronasle!!!!!

prije 2 mjeseca