SAZNAJTE VIŠE

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko često treba vježbati lice?

Učestalost vježbanja je individualna stvar. Preporučam vježbati nekoliko puta tjedno, svakako ostaviti barem 2 dana za odmor mišića. Masaže i akupresure možemo koristiti svakodnevno i važno je postići idealan omjer i balans ovih tehnika. Također, treba ocijeniti u kakvom je stanju lice te krenuti od onoga što je prioritet, a vježbati čitavo lice. 

Djeluje li vježbanje lica uistinu?

Vježbanje lica, odnosno mišića lica djeluje, baš kao što djeluje vježbanje bilo kojeg drugog mišića u tijelu. S godinama mišići i koža gube tonus, no dosljednim i kvalitetnim vježbanjem i ostalim tretmanima poput masaže i akupresure možemo postići odlične rezultate. Osim onih oku vidljivih, vježbanje lica dokazano podiže raspoloženje i opušta nas, što je također jedan vrijedan, dokazan rezultat. Rezultati koji ostaju ne nastaju preko noći, ali se svaka dosljednost i predanost uvijek isplati. 

Jesam li prestar/a da počnem s vježbanjem?

Nikad nije ni prerano ni prekasno da započne s brigom o sebi i svome tijelu. U svako životno doba tijelo i lice će nam sa zahvalnošću odgovoriti na sve što za njih učinimo, a pozitivne promjene bit će vidljive na svakom licu. Osim estetskih učinaka, osjećamo se bolje, a raspoloženje nam raste. Odvajati vrijeme za sebe i njega na svim nivoima naš je prioritet

Trebam li koristiti i ostale programe (yoga, meditacija, disanje)?

Ne, face yoga može funkcionirati odvojeno, no ovdje vam želimo ponuditi sve što znamo na jednom mjestu, kako bi vam bilo lakše dostupno. Sve što smo dodali pod dodatne tehnike odlično se slaže s face yogom i pospješit će vježbanje lica. Ono što je važno je da lice promatramo kao cjelinu s ostatkom našeg tijela, u svakodnevnom životu. 

Koji je benefit dodatnih alata za njegu lica?

Dodatni alati za njegu spoj su modernih tehnoloških dostignuća i tradicionalnih tehnika njegovanja lica i tijela. Njihovim korištenjem možemo pojačati i naglasiti efekte koje želimo postići prakticiranjem face yoge i priuštiti sami sebi pravi SPA moment u vlastitom domu

KONTAKTIRAJTE NAS

POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

RECENZIJE

ŠTO NAŠI KUPCI MISLE O FACE YOGA BY IVANA PROIZVODIMA

Zrinka Vuković
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5
prije 3 tjedna
Zrinka Vuković
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već dvije godine vježbam s Ivanom i to jako volim
U novoj sezoni ima jako puno mogućnosti da svaki dan posvetim sebi i svojem licu barem desetak minuta, a kada sam stvorila svoje rituale, svaki dan za sebe imam i više od sata.
U novom ciklusu za studeni osvojile su me jutarnja i večernja masaža s Trešnjom. Na neki poseban način osjećam da sam nježnija prema sebi radeći te masaže.
Hvala vam Ivana i Trešnja na divnim vježbama, masažama, gua sha ritualima, relaksacijama i meditacijama koje nas prate kroz cijeli mjesec.
Zrinka

prije 3 tjedna
Anoniman
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Preporučam! 🙂

prije 3 tjedna
Silvana
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Veliko hvala predivnoj Ivani , koja neumorno , nadasve maštovito , a nemam riječi koliko vidljivo djeluje na naše lice sa svojim kreacijom svakog novog mjesečnog ciklusa…
A, za ciklus listopad veliko hvala Ivani i Trešnji obje divne i kreativne, osmislile su ovoj divan ciklus , koji pokrije sve djelove lica, a posebno sam oduševljena, pokretanjem energije otpuštanja, kombinacijom drenaže i akupresure odredenih točaka…
Najveće hvala objema…
Divne ste…

prije 1 mjesec
Nevena Jonovska
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Kupovina preko web shopa je sigurna, jednostavna i jeftjnija ako placate iz inostranstva. Meni je osobno drago da mogu uciti uz programe brenda faceyoga by Ivana on line i uzivam u svaku novu lekciju i satove face yoge. Ako zelite da ucinite nesto dobro za sebe u pravim ste rukama i preporucujem da se prepustite kupovini.

prije 1 mjesec