SAZNAJTE VIŠE

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Koliko često treba vježbati lice?

Učestalost vježbanja je individualna stvar. Preporučam vježbati nekoliko puta tjedno, svakako ostaviti barem 2 dana za odmor mišića. Masaže i akupresure možemo koristiti svakodnevno i važno je postići idealan omjer i balans ovih tehnika. Također, treba ocijeniti u kakvom je stanju lice te krenuti od onoga što je prioritet, a vježbati čitavo lice. 

Djeluje li vježbanje lica uistinu?

Vježbanje lica, odnosno mišića lica djeluje, baš kao što djeluje vježbanje bilo kojeg drugog mišića u tijelu. S godinama mišići i koža gube tonus, no dosljednim i kvalitetnim vježbanjem i ostalim tretmanima poput masaže i akupresure možemo postići odlične rezultate. Osim onih oku vidljivih, vježbanje lica dokazano podiže raspoloženje i opušta nas, što je također jedan vrijedan, dokazan rezultat. Rezultati koji ostaju ne nastaju preko noći, ali se svaka dosljednost i predanost uvijek isplati. 

Jesam li prestar/a da počnem s vježbanjem?

Nikad nije ni prerano ni prekasno da započne s brigom o sebi i svome tijelu. U svako životno doba tijelo i lice će nam sa zahvalnošću odgovoriti na sve što za njih učinimo, a pozitivne promjene bit će vidljive na svakom licu. Osim estetskih učinaka, osjećamo se bolje, a raspoloženje nam raste. Odvajati vrijeme za sebe i njega na svim nivoima naš je prioritet

Trebam li koristiti i ostale programe (yoga, meditacija, disanje)?

Ne, face yoga može funkcionirati odvojeno, no ovdje vam želimo ponuditi sve što znamo na jednom mjestu, kako bi vam bilo lakše dostupno. Sve što smo dodali pod dodatne tehnike odlično se slaže s face yogom i pospješit će vježbanje lica. Ono što je važno je da lice promatramo kao cjelinu s ostatkom našeg tijela, u svakodnevnom životu. 

Koji je benefit dodatnih alata za njegu lica?

Dodatni alati za njegu spoj su modernih tehnoloških dostignuća i tradicionalnih tehnika njegovanja lica i tijela. Njihovim korištenjem možemo pojačati i naglasiti efekte koje želimo postići prakticiranjem face yoge i priuštiti sami sebi pravi SPA moment u vlastitom domu

KONTAKTIRAJTE NAS

POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

RECENZIJE

ŠTO NAŠI KUPCI MISLE O FACE YOGA BY IVANA PROIZVODIMA

Valentina
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Obožavam vaše gua sha rutine! Top!

prije 4 tjedna
Kristina Ana Šprljan
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Ivana i Trešnja sa svojim detaljnim objašnjenjima i stručnim znanjem, učinile su svaku snimku iznimno zanimljivom i edukativnom. Upute su jasne i lako pratljive, što mi je omogućilo da bez problema usvojim različite tehnike i pravilno ih primijenim. Osjećaj nakon svake vježbe je fenomenalan - lice mi je bilo osvježeno, a mišići opušteni. Jedan od aspekata koji mi se posebno svidio jest prilagođavanje tempa vježbanja. Fleksibilnost korištenja snimki mi je izuzetno bitno jer mi je omogućilo da vježbam prema vlastitom rasporedu i da kombiniram razne vježbe i masaže po svojim potrebama i željama. Najznačajniji utjecaj bio je vidljiv na elastičnosti i tonusu moje kože. Nakon mjesec dana, ne samo da se smanjila vidljivost bora, već je i cijelo moje lice izgledalo zdravije i vedrije. Osjećam se kao da sam ne samo naučila kako brinuti o svojoj koži na prirodan način, već sam i stekla novo samopouzdanje. Za sve koji traže prirodnu alternativu za njegu lica, a ujedno žele raditi na svojoj unutarnjoj i vanjskoj ljepoti, mjesečni ciklusi su savršen izbor. Hvala cijelom timu na izuzetnom iskustvu koje je nadmašilo sva moja očekivanja!

prije 4 tjedna
Andelka S.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Već duže vrijeme pratim vaše savjete i vježbe. Pojašnjenja kako pravilno izvoditi pokret,vježbu i masažu su doista odlični tako da mi nije teško pratiti. Jako sam zadovoljna,hvala vam!

prije 2 mjeseca
Kristina P.
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Predivan ciklus... Fantasticna ideja raditi sa određenim meridijanima i pripadajućim temama kroz cijeli mjesec. Zahvalna sam (a i moje lice) sto sam iz dana u dana razvijala naviku davanja sebi na jedan drugaciji nacin. Sada se navika razvila u mali ritual koji me veseli.
Ivana i Trešnja daju usputno tokom vježbi lijepe inspiracije koje mozemo ponijeti sa sobom u dan i kontemplirati o njima, pustiti da djeluju.
Također mi se sviđa raznolikost videa, koju mozemo individualno prilagoditi ovisno o situaciji (npr. ujutro prije posla kraća gua sha, navečer malo duža masaža...).
Hvala vam, drage Face-Yogine!

prije 2 mjeseca
Natalija Tešija
Ovjereni vlasnikOvjereni vlasnik
5/5

Odlične vježbe, uživam.

prije 2 mjeseca