Najave

Mini izazov

MINI IZAZOV

Pozivamo vas da nam se priključite u ovomjesečnom mini izazovu koji je dio ciklusa 3+1.

Što je uopće mini izazov i kome ga preporučamo?

Mini izazov preporučamo svima, i onima koji tek započinju svoj put upoznavanja vlastitog lica kroz face yogu, kao i onima koji već aktivno vježbaju?

Zašto?

Zato što vam mini izazov daje mogućnost da započnete ili unaprijedite svoju dnevnu rutinu, kroz video materijale u trajanju od 15 minuta koji vam u nizu od 7 dana svakodnevno stižu na mail. Ono što vi trebate je osigurati si taj vremenski period.

Što radimo u mini izazovu?

Svaki mini izazov je različitih. Forma im je ista, 7 dana u nizu po 15 minuta, ali sadržaj se mijenja iz mjeseca u mjesec, iz izazova u izazov. Godišnje doba, potrebe lica, dijelovi lica, nova znanja….sve  nas to inspirira u kreiranju svakog novog mjesečnog izazova.

Mjesečni mini izazov

Ukoliko već imate svoje rutine njege lica, možete se odlučiti za mjesečne Mini izazove. To znači vježbati 7 dana u nizu po 15 minuta dnevno kako bismo postigli aktivaciju mišići i realan, vidljiv rezultat. Nakon ovih 7 dana nastavljate s održavanjem lica na svoj način.

Mini izazovi odvijaju se jednom mjesečno, dio su mjesečnog ciklusa 3+1, ali ih možete slijediti i zasebno. S obzirom na to da su dio mjesečnog ciklusa, svaki mini izazov prati temu ciklusa i prilagođen je aktualnim potrebama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)