Najave

Mjesečni ciklus Yoga

Yoga

MJESEČNI CIKLUS YOGA

Pozivamo vas da zavirite na svoju prostirku u ovom mjesecu!

Kako je nastao Mjesečni ciklus YOGA?

Nastao je kao nadopuna naših praksa za lice, jer lice ne možemo promatrati kao zaseban dio nas, već kao dio cjeline koja mora biti balansirana sa svih strana kako bi dala najbolje rezultate.

Disanje, naša najvažnija aktivnost, meditacija, način da se opustimo i isključimo um, pokreti tijela koji su nam potrebni kako bismo ga održali vitalnim, sve smo to spojili u ovom paketu koji se savršeno slaže s mjesečnim ciklusom za lice, kako tematski tako i u količini sadržaja.

Kome je namijenjen ovaj paket?

Paket je namijenjen svima, ali najviše ga preporučamo onima koji svoju mjesečnu brigu o licu žele dići još jednu stepenicu više i zaviriti u duboke slojeve svoga tijela i bića.

Ovo su naizgled mali koraci i dodaci, ali mogu učiniti veliku razliku

Što radimo ovaj mjesec?

Ovaj mjesec disanje prilagođavamo višim temperaturama i služi nam da se umirimo i ohladimo. Meditacija je namijenjena dopuštanju, dopuštanju sebi da živimo punim kapacitetom u svakom trenutku.

Yoga satovi su prilagođeni srčanom meridijanu, yin se bazira na tome, a vinyasa u trajanju od 45 minuta dobro će nas pokrenuti, aktivno i dinamično. 

Što točno sadrži?

  • dinamičan yoga sat – 45 minuta
  • yin yoga sat 45 minuta
  • meditaciju za dopuštanje sebi
  • vježbe disanja za balansiranje energija  i hlađenje tijela

Mjesečni ciklus Yoga

Jedan je yoga sat malo aktivniji i posvećen fluidnom momentu kretanja koji nam yoga pruža. Jača nam mišiće, stabilnost i fokus, gradi našu otpornost na vanjske utjecaje. Drugi je yoga sat nježniji i mekši, meditativnijeg karaktera, s uključenim yin pozicijama za duboko istezanje i ulazak dublje u tijelo i introspekciju. Ovi su satovi tu da nas umire i centriraju. A ukoliko imate 60 minuta vremena, ova 2 sata lako možete spojiti u 1, pa nakon prvog, aktivnog sata, nastavite s drugim, opuštajućim. 

Čitav ciklus posvećen je jednoj temi i baš kao i ciklus “3+1”, prilagođen vanjskim uvjetima i našim potrebama. 

Mjesečni ciklus “Yoga” možete kupiti i kao dio “Mjesečnog ciklusa “3+1+Yoga”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.