NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Dobro koordiniran timski rad govori sve!

Volimo to što radimo!

Naša je vizija svijet u kojem svaka osoba odvaja vrijeme za sebe, njegu svog lica, tijela i duha i koristi male dnevne rutine kako bi unaprijedila kvalitetu svog života te time postala sretniji i zadovoljniji stanovnik svijeta.

Naša misija

Kroz sadržaje koje nudimo omogućiti jednostavan pristup provjerenim alatima, tehnikama i proizvodima za njegu lica, koristeći najbolje od drevnih tehnika yoge do današnjih spoznaja i napredaka iz različitih grana ljudskog djelovanja.

web shop

O našoj web trgovini

Web shop je tu kako bi vam olakšao pristup video materijalima koje radimo i provjerenim proizvodima koje i sami koristimo. 

Video materijali su tu kako biste u toplini svog doma, u terminu koji se uklapa u vaš dnevni raspored, mogli uživati u rutinama za brigu o  licu, a zatim i tijelu i duhu.

Proizvodi koje nudimo stižu do nas kroz prijateljske suradnje i uklapaju se u našu viziju o prirodnoj njezi. 

Upoznajte Face yoga by Ivana metodu njegovanja svog lica iz topline vlastitog doma i uočite divne promjene na svom licu i u svom raspoloženju!

Poduprite brigu o svom licu pomno odabranim dodatnim alatima za njegu lica!

Ivana Crnčić

Osnivačica

Ivana Crnčić - stanovnica Zagreba od rođenja. Nakon završenog formalnog obrazovanja (Agronomski fakultet, Zagreb, Ekonomski fakultet, Zagreb) odgovore na dodatna pitanja počinje tražiti kroz različite interese koji je dovode do prve edukacije za instruktoricu yoge i voditeljicu sistemskih konstelacija. Odmah počinje stjecati iskustvo vodeći satove u raznim yoga studijima u Zagrebu te se nastavlja dodatno educirati u oba područja.

Na tom putu otkriva i yogu lica te završava edukaciju pod vodstvom Danielle Collins. Nakon tog velikog otkrića, zaljubljuje se u ovu granu yoge i samorazvoja i spontano počinje dijeliti svoja otkrića s ljudima oko sebe. Ivana voli istraživati, učiti, spajati znanja i ljude pa organizira radionice face yoge, yoge  i sistemskih konstelacija, a  sve tehnike koje je naučila kombinira s još jednom strašću - putovanjima, u obliku povlačenja na lijepa mjesta u prirodi.

Face yogu koristi kao alat za rad s emocijama, pogotovo onima usmjerenim prema sebi, te upoznavanje s vlastitim tijelom i stvaranje dobre konekcije sa svim svojim dijelovima i razinama.

Više o Ivani nađite OVDJE.

Ivana Crnčić osnivačica

Naš tim

Bez nas ne bi bilo ove stranice!

Ivana Crnčić

DIREKTORICA

Ivana Barić

KONZULTANT I RAZVOJNI INŽENJER

Vesna Crnčić

LOGISTIKA

Siniša Uštulica

KREATIVNI DIREKTOR

Prirodno i svjesno njegovanje lica i tijela kroz različite tehnike

2017
GODINA OSNIVANJA
893
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
9
ZASTUPLJENIH BRANDOVA
1
URED
4
ČLANA TIMA
63
ODRŽANE RADIONICE
Pokreni video

Face yoga by Ivana

Isprobajte i vi što znači pokrenuti mišiće lica na mnogo neuobičajenih načina.

Play Video about IŽ

Yoga u prirodi

Nekoliko puta godišnje otputujte s nama na neko lijepo mjesto i odmorite se u dobrom društvu i uz lijepe prakse.